Kodi i familjes – Muhammed ibn Muhammed Mukhtar Shenkiti

Autor:             Muhammed ibn Muhammed el-Mukhtar esh-Shenkiti
Titulli:             Kodi i familjes
Përktheu:        Azem Bardhoshi
R. gjuhësor:    Edison Çera
Formati:          8.5 x 11
Faqe:              100
Botues:           Botues Privat
Viti:                Shtator, 2009
Vendi:             Tiranë, Shqipëri

Fillimisht ai ka trajtuar të drejtat e bashkëshortit e pastaj të bashkëshortes, të drejtat e përbashkëta, të drejtat e farefisit, ato të fëmijëve dhe ka përfunduar me trajtimin e të drejtave që vijnë nga kushtet që vënë palët gjatë aktit të martesës. Këto ligjërata shejhu i ka mbajtur në Xhaminë e Profetit Muhamed (sal-lAllahu ‘alejhi ue sel-lem) në Medinë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [368.06 KB]

Artikulli paraprakKomenti i Librit te Teuhidit – Vellimi – 02 – Muhammed el-Uthejmin
Artikulli tjetërFetva – Muhammed Muteveli Sharaviu