Fihku 1 (Jurisprudenca Islame) – Flamur Sofiu

Autor:       Flamur Sofiu
Titulli:       Fihku 1 (Jurisprudenca Islame)
Formati:    8.5 x 11
Faqe:        158
Botues:     Privat
Viti:          2003
Vendi:       Prishtinë
Burimi:      https://www.slideshare.net/Libraislame/flamur-sofiu-fikhu-1 

Lënda e Fikhut në Medresenë e mesme “Alauddin” mësohet në të katër vitet. Deri më tash nxënësve të vitit të parë u ka munguar një tekst i tillë. Edhe pse ky tekst mund të jetë i vonuar, besoj që sado pak do t’u dalë ndihmë atyre. Ky tekst përputhet plotësisht me planprogramin mësimor aktual të lëndës së fikhut. Meqë ky tekst u dedikohet nxënësëve të Medresesë, jam munduar që të ketë një stil të lehtë dhe të afërt për nivelin e tyre. Gjatë shtjellimit dhe elaborimit të njësive, krejtësisht i jam përmbajtur medhhebit Hanefi.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [824.77 KB]

Artikulli paraprakDetyrat e muajit të ramazanit – Hafidh ibn Rexheb Hanbeliu
Artikulli tjetërMirësjellja me prindërit – Mahmud El Misri