Feja dhe trajtimi i saj në shoqëri – Dr. Xhabir Hamiti

Autor:             Dr. Xhabir Hamiti
Titulli:             Feja dhe trajtimi i saj në shoqëri
R. gjuhësor:    Ermal Bega
Korrektor:       Besnik Jaha
Formati:          4.7 x 7.8
Faqe:              163
Botues:           Botim Privat
Viti:                2014
Vendi:             Prishtinë

Libri “Feja dhe trajtimi i saj në shoqëri”, i autorit Xhabir Hamiti ngërthen në vete
dimensione të rëndësishme mbi trajtimin e fesë dhe mësimeve të saj në përgjithësi dhe të atyre islame në veçanti. Ky libër vjen mu në kohën kur format, qasjet si dhe këndvështrimet e disa shpjeguesve të fesë, brenda dhe jashtë rrethit tonë kanë marrë kahje të re, me tendencë të ngjyrosjes së saj me ideologë dhe ideologji politike të huaja.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli tjetërDituria Islame nr. 230