Edukata Islame 68-69

Edukata Islame
Revistë shkencore, kulturore islame tremujore
Viti XXXI nr. 68-69 – 2002
Botues:
Kryesia e Bashkësisë Islame e Kosovës
Prishtinë, rr. Vellusha nr. 84
Tel & fax: 038 / 224-024
e-mail: edukataislame@hotmail.com
Kryeredaktor:
Mr. Qemajl Morina
qemajlmorina@hotmail.com
Redaksia:
Akad. Jashar Rexhepagiq, Dr.Pajazit Nushi,
Dr. Fejaz Drançolli, Dr. Ejup Sahiti, Nexhat Ibrahimi,
Hajrullah Hoxha dhe Xhabir Hamiti.
Sekretar i redaksisë: Hajrullah Hoxha
Lektor: Isa Bajçinca
Korrektor: Skender Rashiti
Realizimi: Shtëpia Botuese
Redaktor teknik: Bashkim Mehani
Operator kompjuterik: Nuhi Simnica

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakEdukata Islame 67
Artikulli tjetërEdukata Islame 70