DITURIA ISLAME 319

DITURIA ISLAME NUMËR 319 |VITI 30|MAJ 2017|SHABAN 1438|REVISTË MUJORE, FETARE, SHKENCORE E KULTURORE|

4 Editorial
5 Urimi i myftiut Tërnava
6 Vizita e myftiut Tërnava në EBA
8 Fjala përshëndetëse e myftiut Tërnava, në hapje të konferencës
11 Fjala përshëndetëse e drejtorit të Medresesë “Alaudin” mr. Jakup Çunaku
13 Komentimi i kaptinës “Et Tur” (7)
16 Hapësira mes këmbëve gjatë namazit
20 Leximi te myslimanët, virtyt apo bezdi
23 Agjërimi (savmi) në Kuran
26 Vërtetimi i muajit Ramazan
28 Filozofia shpirtërore e muajit Ramazan
32 Ramazani, faktor në edukimin e besimtarit
35 Lamtumira e Ramazanit dhe pritja e Bajramit
38 Si mund të mbijetojnë Islami dhe demokracia?
41 Çlirimi i Kudsit dhe marrëveshja me patriarkun romak
43 Idetë përparimtare të disa ideologëve të lëvizjes së nacionalizmës shqiptare në gjysmën e dytë të shekullit XIX (5)
47 Muhamedi a.s. e ka ndaluar dhunën ndaj individit dhe shoqërisë
49 Muhamedi a.s. ka lidhur raporte me ithtarët e librit
51 Mulla Demush Morina( 1920 – 1994)
52 Aktivitete
67 Tender
70 Info
71 Poezi
72 Fjalëtërthore

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [2.29 MB]

Artikulli paraprakDITURIA ISLAME 318
Artikulli tjetërDITURIA ISLAME 320