24 orë nga jeta e muslimanit – Harun Jahja

Autor:        Harun Jahja
Titulli:        24 orë nga jeta e muslimanit
Përktheu:   Marsela Tarelli
Formati:     8.5 x 11
Faqe:         202
Botues:      Furkan ISM
Viti:           Qershor, 2010
Vendi:        Shkup

Në Kur’an, Allahu i përgjigjet të gjitha pyetjeve që ka nevojë të dijë njeriu përgjatë gjithë jetës së tij dhe jep zgjidhjet më të përsosura dhe më kuptimplota për të gjitha problemet që ngrihen. Ashtu siç thotë në vargun e dytë të sures Bekare: “Ky është libri që nuk ka dyshim në të. Ai është udhëzim për ata që ruhen.” Vargjet e tjera tregojnë se Zoti ynë ka shpjeguar gjithçka në Kur’an:
“Në tregimet e tyre pati mësime e përvojë për të zotët e mendjes. Ai (Kur’ani) nuk është bisedë e trilluar, por vërtetues i asaj që ishte më parë dhe sqarues i çdo sendi e, edhe udhërëfyes e mëshirë për një popull që beson.” (Sure Jusuf: 111)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakKarakteri i Muslimanit – Muhammed el-Gazali
Artikulli tjetërAllahu njihet permes arsyes – Harun Jahja