Kopshti i të mençurve – Ebu Hatim Muhamed Ibn Hibban el-Busti

0
1433

Autor:         Ebu Hatim Muhamed Ibn Hibban el-Busti
Titulli:         Kopshti i të mençurve
Përktheu:    Bekim Gashi
                   Valdet Gashi
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          85
Botues:       Privat
Vendi:         Gjakovë

Një nga librat më të mirë që unë kam parë në këtë temë, është libri i Ibn Hiban el-Bustit “Raudatul Ukala ue Nuz´hetul Fudala.” Edhe pse është një libër i shkurt, ai është një libër i madh. Në këtë libër ka kuriozitete madhështore dhe transmetime shumë të mira nga
dijetarët dhe njerëzit e mençur. Ky libër ishte pjesë e programit mësimor në shkollat e kohës sime dhe shumë njerëz kanë përfituar prej tij. (Muhammed ibn Salih el-Uthejmin)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko